Scroll Top
Fulya Mh. Büyükdere Cd. 74/D 10, 34394, Şişli

3 yaş üzeri çocuklar için Spotify Kids uygulaması kullanıma sunuldu

Sadece Spotify Premium Aile üyelerine özel olan Spotify Kids isimli bu yeni uygulama, 3 yaş ile daha büyük çocuklar için tasarlandı. Bugün beta versiyonu İrlanda’da pazara sunulacak ve Premium Aile’nin olduğu dünya genelindeki tüm pazarlarda yerini alacak.

Spotify Kids, güvenlik ve gizlilik fonksiyonları ön planda tutularak küçük dinleyiciler için geliştirilen bir ses dünyası. Uygulama, çocukların kendi başlarına ya da aileleri ile birlikte keşfedecekleri şarkı, soundtrack ve hikayeleri kapsıyor. Uygulamada öne çıkan birkaç özellik ise şöyle: 

Spotify Kids, Premium Aile paketinin bir parçası olduğu için reklam içermiyor

Tüm içerik tecrübeli Spotify editörlerinin manuel olarak özenle hazırladığı kayıtlardan oluşuyor ve ana öncelikleri de mevcut tüm içeriğin çocuklara uygun olması.
Yeni uygulama çocukların gizliliğini korumak üzere tasarlandı. Diğer yandan uygulama özellikleri arasında yer alan ebeveyn kontrolü ise ailelere gönül rahatlığı sağlıyor. Ebeveynler, çocukları için en uygun olacağını düşündükleri “Audio for Younger Kids” ya da “Audio for Older Kids” deneyim alternatiflerinden birini seçebiliyor. 

Yukarıdaki özellikler sayesinde Spotify Kids küçük dinleyicilere şunları sunuyor:

Kendi hesapları ile sevdikleri içeriği dinleyebilirler
Çocuklar için tasarlanan bir ortamda kendi zevklerini keşfedebilirler – uygun olmayan içerikler filtreleniyor
Spotify uzmanları tarafından manuel olarak özenle seçilen müzik ve hikayeleri keşfe çıkabilirler
Çocuklar için oluşturulan çalma listelerini dinleyebilirler
iOS cihazlardan başlayarak sevdikleri şarkıları çevrimdışı olarak dinleyebilirler 

Çocuklara özel bu uygulama, Spotify için yeni bir açılım, tam da bu nedenle Spotify, bu yeni uygulamayı öncelikle beta olarak pazara sunuyor. Spotify Kids uygulaması deneyimi, ebeveynler, bakıcılar ve bu alandaki diğer uzmanlardan alınan geri bildirimler de dahil olmak üzere zamanla ortaya çıkan pratikler ve öğrenimler ile daha da zenginleşecek. Dünyanın en büyük audio streaming hizmeti Spotify, çocuk alanında daha fazla deneyim kazandıkça mevcut uzmanlığını Kids uygulamasına taşıyacak. Çünkü çocuklar müziğin de ötesinde audio hikayeleri, podcast’leri ve sound’ları seviyor. 

İlginizi çekebilir:  Spotify Dinlenme Hizmeti Nedir?

bir yorum bırakın

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.