Scroll Top
Fulya Mh. Büyükdere Cd. 74/D 10, 34394, Şişli

Spotify Dinlenme Satın Al Hizmeti Nasıl Alınır?

spotify

Spotify en çok kullanılan ve en popüler müzik dinleme uygulamasıdır. Yüksek dinlenme sayıları elde ederek kazanç sağlayabileceğiniz uygulama üzerinde müziklerinizin ve ses dosyalarınızın dinlenme sayılarını arttırarak takipçi ve hayran kitlesi yakalayabilir ve eğlendikçe kazanç sağlayabilirsiniz. Spotify ’da bulunan size ait müziğin veya oluşturduğunuz playlistlerdeki müziklerin dinlenme sayılarını arttırarak daha fazla kazanç elde etmek ve popüler olmak istemez misiniz? MUNUYA olarak ihtiyacınız olan tüm Spotify hizmetlerini sizlere en kaliteli hizmet garantisi ile sunmaktayız. 

  • Spotify dinlenme sayılarını arttırmak için uygulamanız gereken ilk işlem ilgili alana Spotify profil linkini eklemeniz olacaktır.
  • Bir sonraki işlemde, profilinizce görünecek olan dinleyici sayısını belirtin,
  • ‘Sepete ekle’ butonuna tıklayarak hizmeti sepetinize ekleyin ve satın alma işlemlerinize devam edin,
  • Alışverişinizi tamamladığınızda, sitenin sağ üst köşesinde bulunan ‘sepet’ kısmını açarak ödeme işlemlerinizi güvenlik kodu dahilinde tamamlayın.

Ödeme işlemleriniz esnasında vermiş olduğunuz bilgiler özel güvenlik sertifikası dahilinde korunduğundan dolayı hiçbir şekilde gizlilik sorunu yaşamaz. Ayrıca herhangi bir sorunda veya sormak istediğiniz bir konu olduğunda müşteri hizmetlerimiz ile 7/24 anında iletişim sağlayarak sorabilirsiniz.

İlginizi çekebilir:  Spotify Dinlenme Hizmeti Ne İşe Yarar?

bir yorum bırakın

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.