Scroll Top
Fulya Mh. Büyükdere Cd. 74/D 10, 34394, Şişli

Spotify Dinlenme Hizmeti Nedir?

spotify

Spotify dinlenme hizmeti, platforma yüklediğiniz şarkıların dinlenme sayılarını arttırmayı sağlayan MUNUYA Spotify servisidir. Spotify uygulaması, geniş repertuar seçenekleri ve premium kullanıcılarına sağladığı kolaylıklarla son zamanların en çok kullanılan müzik dinleme uygulaması olmuştur. Üstelik Spotify uygulamasında çalma listesi oluşturarak bunu diğer kullanıcılar ile paylaşabiliyor ve çalma listenizde bulunan müzikler her dinlendiğinde kazanç sağlayabiliyorsunuz. Hem müzik dinleme hem de kazanç sağlama özelliği ile kullanıcılar tarafından daha fazla tercih edilen bir uygulama olmaktadır.

Oluşturduğunuz çalma listelerindeki müzikler dinlendikçe belli bir oranda kazanç elde edebiliyorsunuz. Sanatçılığınızın baharında iseniz ve müziğinizi milyonlarca kişiye ulaştırmayı hedefliyorsanız Spotify, sizi hedefinize taşıyacak tek uygulamadır. Spotify en çok kullanıcı kitlesine sahip olan bir müzik uygulaması olmakla beraber hem şarkınızı milyonlarca kişiye ulaştıracak hem de ekstra bir kazanç sağlamanıza olanak tanıyacaktır. Ayrıca sitemizden Spotify Takipçi satın al hizmetini kullanarak listelerinizin popülerliğini arttırabilirsiniz. 

İlginizi çekebilir:  Spotify ücret karşılığında abonelerine bildirim yollamaya başlıyor

bir yorum bırakın

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.