Scroll Top
Fulya Mh. Büyükdere Cd. 74/D 10, 34394, Şişli

Spotify kullanıcılarına kötü haber! Zam geliyor

Dünyanın önde gelen dijital müzik platformlarından Spotify, Premium üyeliklerin fiyatlarını yükseltiyor. 13.99 TL olan ücret aylık 17.99 TL’ye çıkıyor.

Spotify, abonelik ücretlerinde değişikliğe gidiyor. 13.99 TL olan aylık ücret, ilerleyen günlerde 17.99 TL’e çıkacak. Konuyla ilgili Premium üyeliğe sahip olan kullanıcılarına e-posta yoluyla açıklama yapan şirket, halihazırda 13.99 TL üzerinden aboneliği olanlar, ödeme zamanı geldiğinde 17.99 TL’lik fiyat etiketiyle karşılaşacak. 

Ayrıca bu kapsamda öğrenciler için 6.99 TL olan Premium üyelik ücreti 8.99 TL‘ye yükseliyor. En büyük fiyat artışı özellikle ülkemizde yoğun ilgi gören aile paketinde görülüyor. Spotify aile planının 20.99 TL olan aylık ücreti, 26.99 TL‘ye çıkarıldı.

İLK 3 AY BEDAVA

Spotify, artık yeni kampanyası ile birlikte böylece müzik ve podcast dinleyicilerinin, reklamsız ve seç-dinle özellikleriyle 50 milyon şarkı ve 450 bin podcaste erişim sağlayan sesli streaming’ine ilk 3 ay ücret ödemeden üyelik hizmetine ulaşmalarını imkan veriyor.

Dünya genelinde geçerli olacak Spotify Premium’un ilk üç ay ücretsiz kullanım hakkı herhangi bir zaman kısıtlaması içermiyor, müzikseverler diledikleri zaman Premium üyelik paketlerinden birine başvuru yapabiliyor: Bireysel ve Öğrenci paketleri bugünden itibaren, Aile paketi ise gelecek aylarda kullanıma hazır olacak.

Bu hafta Spotify Premium için büyük bir hafta, Spotify birkaç gün önce de tüm dünya genelinde güncellenen Aile için Premium Paketi’ni duyurmuştu.

İlginizi çekebilir:  Instagram Mavi Tik Nasıl Alınır?

bir yorum bırakın

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.