Scroll Top
Fulya Mh. Büyükdere Cd. 74/D 10, 34394, Şişli

Instagram beğenileri gizlendi! Instagram beğeni sayısı kaldırıldı!

Instagram’da kullanıcıları üzen güncelleme resmen başladı. Instagram beğeni gizleme güncellemesi ile bundan sonra beğeni sayınız gözükmeyecek. Geçtiğimiz dönemde henüz resmi olarak uygulamaya konmamış olan bu işlem, bugün itibari ile 7 ülkede birden eş zamanlı olarak hayata geçirildi. Peki Instagram beğeni tamamen kaldırılacak mı?

Instagram beğeni sayısı artık resmen gizlendi!

Instagram, ilgili duyuruyu yaptığı tarihte beğen butonunun silinmeyeceğini belirtmişti. Şu an itibari ile Twitter’da en çok konuşulan konu olan bu güncelleme, yine aynı şekilde, milyonlarca kişinin tepkisini bir kez daha çekti. Fotoğraf paylaşım sitesi, kendi hesabı aracılığı ile birkaç açıklama yaptı.

Instagram, yaptığı ilk açıklamasında belirli ülkelerde yaşayan belirli kullanıcıların bu değişiklikten etkilenmeye başladığını belirterek şunları söyledi: “Bazı kişilerin toplam beğenilerini ve video görüntülemelerini gizleyen bir test yapıyoruz. Bu test, şu an için, şu ülkelerde geçerli: Avustralya, Brezilya, Kanada, İrlanda, İtalya, Japonya ve Yeni Zelanda.”

Instagram beğeni güncellemesi herkese uygulanacak mı?

Şu an için henüz bu sorunun bir cevabı yok ancak Instagram ekibinin bu konuda kararlı olduğu biliniyor. Zira son açıklamasında bunu açıkça dile getiren ekip, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu değişikliğin Instagram kullanıcılarının deneyimlerine nasıl bir fayda sağlayabileceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için sabırsızlanıyoruz.”

 

Bu güncelleme Türkiye’de aktif mi?

Ülkemiz adına henüz tam bir güncelleme söz konusu (Bazı geri bildirimler hariç!) değil. Bu yeni sistemin ne zaman küresel bir hale geleceği de belirsiz. Sonuç olarak günümüzde, bir gönderinin ne kadar kişi tarafından beğenildiği bazı kesimler tarafından oldukça değerli bir kriter.

İlginizi çekebilir:  Instagram Mavi Tik Nasıl Alınır?

bir yorum bırakın

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.